Luxe Rundvlees

Passie voor goed vee en vlees

Passie voor puur rundvlees

Ons rundvlees is van gegarandeerd Nederlandse afkomst, vrouwelijk en niet ouder dan 3,5 jaar. Wij werken al 20 jaar samen met veehouder Peter Lutke Veldhuis uit Saasveld, Twente.

Het is ons vak vlees met smaak voor u te selecteren en voor te bereiden. Vlees van de beste kwaliteit en van goede komaf. In Twente werken een aantal boeren met dezelfde passie voor goed vee en vlees. Daar selecteren wij ons mooiste rundvlees. Het vlees is afkomstig van runderen die speciaal gefokt en gemest worden om de kwaliteit van hun vlees. Wij adviseren, voor zover mogelijk, altijd een stuk vlees te nemen met een beetje vet, dan komt de smaak nog meer tot zijn recht.

Omdat wij iedere week hele koeien verwerken is de traceerbaarheid van het vlees goed. We weten precies op welke boerderij onze koeien waren gehuisvest. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig, vertrouwd én vooral lekker stukje rundvlees.
Wij snijden graag een lekker biefstukje voor u af! 

Malse Runderriblappen

Tijdens de gure wintermaanden is er natuurlijk niets lekkerder dan een lekkere warme stoofschotel te bereiden. Wij hebben daarvoor uitstekend geschikt vlees, namelijk de runderriblappen, deze zijn van het Twentse land. Het is mooi smaakvol vlees dat perfect is om te stoven wanneer u een ragout, goulash, soep of stoofpotje maakt

De riblapppen worden minstens 2,5 uur gestoofd in bouillon, maar hoe langer u ze stooft, hoe zachter ze worden en hoe meer smaak de bouillon zal krijgen. Naar smaak kunt u ook nog groenten, kruiden en vruchten toevoegen zoals pruimen, prei, worteltjes etc. Vraag bij aankoop van onze riblappen ook naar onze bruine jussaus, deze is uitermate geschikt om in te stoven!

Carpaccio

Carpaccio is zeer dun gesneden verse biefstuk.
Als u de carpaccio serveert op een bedje van sla en met uw eigengemaakte dressing, heeft u absoluut een heerlijk voorgerecht. Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om een dressing te maken. Wij geven u graag een gemakkelijke tip voor een lekkere dressing.

De basisdressing

  • Manolio olijfolie
  • beetje azijn
  • ruim gemalen zeezout
  • ruim gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

En zo maakt u het…
De basisdressing even roeren en over de carpaccio uitgieten. Voeg dan wat pijnboompitjes en kappertjes toe, kleine stukjes Tasty tommy’s (échte tomaatjes), wat oude kaas en verse bieslook. Naar smaak kunt u nog wat zeezout en peper over de carpaccio strooien.

Sukadelapjes kant en klaar

Wanneer u voor gemak kiest, bieden wij u onze gebraden sukadelapjes aan. Deze malse sukadelapjes hoeft u alleen nog op te warmen in het vacuümzakje. 15 minuten in water wat van de kook af is. U kunt het vlees combineren met uw aardappels en groenten. Makkelijker kan toch niet?

Hachee, kant en klaar

Gestoofd rundvlees met hacheesaus en uienringen. Alleen even opwarmen!

 
Winkelwagen