Luxe Kalfsvlees

Een ware delicatesse

Kalfvlees dat uitblinkt

Het kalfsvlees van ZWAARD, slagerij & traiteur is verwerkt volgens de IKB-normen, IKB staat voor Integraal Keten Beheer.

 

Bereiding en behandeling van kalfsvlees

Bewaar kalfsvlees altijd op een koude plaats in de koelkast. Vers vlees is ongeveer drie dagen houdbaar. In de diepvries kunt u kalfsvlees zo’n 3 maanden bewaren. Leg het vlees 30 minuten voor bereiding uit de koelkast zodat het vlees kan chambreren, dit komt de smaak beslist ten goede. Kalfsvlees heeft een zachte smaak, gebruik daarom niet al te sterke of overheersende kruiden.

Kruid en zout het vlees kort voor het bakken of nog beter zout het tijdens of na het bakken. Voor sauzen geldt hetzelfde als voor de kruiden, combineer kalfsvlees bij voorkeur met milde sauzen, zoals een room-, witte wijn- of champignonsaus. Bij kalfsvlees kunnen alle soorten (jonge) rode, witte en rosé-wijnen worden geserveerd.

Veelzijdig kalfsvlees

Kalfsvlees is een bijzonder veelzijdig product. Het kan op vele manieren worden bereid en laat zich gemakkelijk combineren met warme en koude groenten, met pasta’s, aardappelen, brood en nog veel meer. Bovendien is kalfsvlees eenvoudig en snel te bereiden.

 
Winkelwagen